Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Αχαϊκός σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών & Δωρητών οργάνων σώματος «Η Ζωοδόχος Πηγή» προσκαλεί τα μέλη του στην γενική συνέλευση του συλλόγου την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 και ώρα 18.00  Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 και ώρα  18.00  στην αίθουσα του Εμπορικού συλλόγου Πάτρας πλατεία Γεωργίου 25 1ος όροφος(επάνω μέρος της πλατείας ).

Προτείνουμε την προσέλευσή σας στην Γ.Σ της Τετάρτης 28/03/2012, η οποία σύμφωνα με το καταστατικό θα πραγματοποιηθεί σίγουρα με όποιο αριθμό παρόντων μελών.

Μέχρι την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 και ώρα 19.00 θα γίνεται η κατάθεση δηλώσεων υποψηφιοτήτων για τα αξιώματα του συλλόγου. Η κατάθεση γίνεται είτε αυτοπροσώπως στο Δ.Σ, είτε με αποστολή fax στο τηλέφωνο 2610 322373 είτε με αποστολή στο email   aseados@hol.gr  
Για περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο του προέδρου  Κ΄ Μπαρζού Θεοδώρου  6948576875, στην ιστοσελίδα του συλλόγου  http://emodotes-axaias.blogspot.com  Η στην σελίδα του συλλόγου στο face book. ΑΧΑΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ.   

ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
1        Έναρξη Γ.Σ τοποθέτηση προέδρου Δ.Σ.
2        Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.
3        Διοικητικός απολογισμός.
4        Οικονομικός απολογισμός.
5        Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
6        Προϋπολογισμός.  
7        Τοποθετήσεις & γενικά θέματα που θα τεθούν ενώπιων της Γ.Σ.
8        Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
9        Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής & Αντιπροσώπων συλλόγου σε δευτεροβάθμιες  κ.λ.π  οργανώσεις. 
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΓΚΙΚΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΠΑΤΡΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ............... ***

8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ...


ΠΡΟΕΔΡΕ..... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ...
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ. 
ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥ ΣΟΥ.
ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΟΥ.