Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Δ.Σ

Στις 20-01-2012 συναντήθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου μας κύριος Μπαρζός Θεόδωρος με τον ειδικό σύμβουλο του Ιατρικού & Διαγνωστικού Κέντρου “Φροντίδα Υγείας” Αγίου Ανδρέου 66 Πάτρα κύριο  Κοτσώνη Νικόλαο. Στο πρώτο μέρος της συζήτησης  που ακολούθησε έγινε αναφορά γύρω από τους σκοπούς και τη δράση του συλλόγου μας.
      Και στο δεύτερο μέρος της συζήτησης κατατέθηκαν  τα εξής αιτήματά μας:
1ον  Όπως εξεταστεί η δυνατότητα βοήθειας στον σύλλογό μας στον τομέα της προσέλκυσης εθελοντών αιμοδοτών όπως έκδοση φυλλαδίων κλπ ωφέλιμων εφοδίων. 
2ον  Όπως εξεταστεί η δυνατότητα καλύτερης προσφοράς των παροχών υγείας του κέντρου στα μέλη του συλλόγου μας.
              
Στις 31/01/2012 επισκέφθηκε μετά από πρόσκληση του προέδρου την κινητή μονάδα αιμοδοσίας στην πλατεία Γεωργίου όπου γίνονταν οι αιμοδοσίες του συλλόγου μας η αντιδήμαρχος εθελοντισμού κυρία Μαρία Ανδριοπούλου Ρούβαλη. Ενημερώθηκε σχετικά για τις εθελοντικές αιμοδοσίες και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως αναφορά το θέμα της βοήθειας προς τον σύλλογο. Ζητήσαμε να βοηθήσει  προκειμένου να επιτελείτε απρόσκοπτα το κοινωνικό έργο του συλλόγου. Μας είπε ότι θα γίνει μία συνάντηση όλων των φορέων της εθελοντικής αιμοδοσίας προκειμένου να συζητηθούν τα διάφορα θέματα και να αντιμετωπισθούν αναλόγως. 

Στις 15/02/2012 αντιπροσωπεία του Δ.Σ παρέστη στην παρουσίαση βιβλίου για την αιμοδοσία του συγγραφέα Λευτέρη Πολυκρέτη.

Στις 06/03/2012 έγινε συνάντηση προέδρου & αντιπροέδρου με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Αχαΐας κύριο Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Μεταξύ των άλλων του ζητήθηκε η βοήθεια των δραστηριοτήτων του συλλόγου προκειμένου να επιτελείτε απρόσκοπτα το κοινωνικό έργο του συλλόγου..